villantók

Melyiket válasszuk? Ez a kérdés gyakran felmerül, de sajnos nem tudunk választ adni rá, mert minden víz és minden peca más. Segítséget viszont szívesen adunk a kanalak melletti leírásokban,  és jó szívvel ajánljuk villantóinkat.

Wobblerek

Az áruházunkban kapható wobblereket kipróbáltuk, használjuk, hiszünk bennük, és persze halakat is fogunk velük. A paletta itt is nagy és változatos, az egyes típusoknál felhívjuk a figyelmet a gyönyörű természetes színekre!

Tovább a Wobblerekhez

Akik használják, ezt mondják:

Számomra egyértelműen a villantóval fogott csuka adja a legnagyobb élményt és ha a csuka a célhal, akkor először a támolygó kanalakhoz nyúlok.
Ottó Bácsi Villantói megjelenésével mindenki számára elérhető, igazán széles termékpaletta került forgalomba, neki köszönhetően végre minden helyzetre találok megfelelő kanalat.

Zimány Ferenc
horgász, túravezető
Ferinek külön köszönöm a honlap elkészítésében nyújtott segítséget!
Aki tudni akarja, hogy időnként merre hajózunk, ne habozzon, hívja fel
+36-30-498-2467vagy írjon neki pergetotura@gmail.com
Ottó Bácsi

Még "pergetőkarrierünk" kezdetén találtunk rá Ottó Bácsi Villantóira. Szép lassan megtanultuk, hogyan lehet ejtegetéssel, rángatással, pöccintésekkel táncra kelteni ezeket a szépen megmunkált vasakat.
Rengeteg emlékezetes fogást köszönhetünk Ottó Bácsi Villantóinak, így mi sosem indulunk el horgászni nélkülük, bármilyen vizet is veszünk célba.

Halvadászok
Tóth Bendegúz Márton, Tóth Gergely Szabolcs és Tóth Ákos

Ottó Bácsi Villantói szezonról szezonra hozzák a jó halakat, ezért állandó helyet vívtak ki maguknak a kanalas dobozomban. Hogy ennyire jól működnek az nem is csoda, mert hazai körülményekre lettek létrehozva egytől-egyig.
Képtelenség velük mellé nyúlni!
Kedvenceim a Lutra és a Berek.

Nagy András
horgász

Az utóbbi néhány évben nagy hangsúlyt fektettem a vadvizek horgászatára. A csukák táplálkozási szokásai is lehetnek teljesen eltérőek. Számomra Ottó Bácsi Villantói azok a csalik, amelyekkel bármilyen helyzetet meg tudok oldani.
Személyes kedvencem a Kele család, de a különböző méretű Lutra és Unka kanalak is gyönyörű fogásokhoz segítettek már hozzá.

Tomonicska Péter
teszthorgász

Tudnivalók – FAQ

Kiszállítás és csomagküldés

Rólunk

Küszöb és kalapács

Amikor a Bakonyérből atyai segédlettel kiemeli az első kövi csíkot, Ottó bácsi még korántsem bácsi. Évekkel később, még mindig kölyökként, egy áprilisi hajnalon egy nevesincs kanálra jön az első csukája, ami alig haladja meg a kilót, de a kedvenc csalija innentől menthetetlenül a támolygó villantó.

Az évek telnek, és Ottó – a haverjainak már bácsi – azt veszi észre, hogy minden kezébe akadó papírfecnire, újságra, poháralátétre villantóformákat rajzolgat. Firkál, radíroz, tervez. És megvalósít – darabokra hullanak a küszöbsínek, a villantókalapálás korszaka során pedig készülnek jobb és rosszabb kanalak, fognak több és kevesebb csukát, balint, harcsát sőt, még kősüllőt is. Az elajándékozott támolygókat megbecsülik, ha úgy adódik, meg is siratják, vagy annyira féltik, hogy nem is mernek velük horgászni. Ezért dönt úgy Ottó bácsi, hogy készít saját villantót. Nemcsak magának, másoknak is.

Hírlevél

Hiszünk az általunk készített és forgalmazott termékek fogósságában, ezért ha érdekli, milyen lesz a következő villantónk, mikor kerül a boltokba a következő wobblerünk, mikor érkezik első gumihalszállítmányunk, vagy ha szeretné, hogy egy-egy rövid történet a kapástalan időszakokban is feldobja a kedvét, iratkozzon fel hírlevelünkre!

A GDPR adatkezelési nyilatkozat és nyilatkozat a Sütikről.