Kaland

100-on túliak társasága 2.

A 13-as Lutra továbbra is hozza a formáját:)

Megnézem az összes Kalandot
Villantók
Wobblerek

Akik használják, ezt mondják:

Számomra egyértelműen a villantóval fogott csuka adja a legnagyobb élményt és ha a csuka a célhal, akkor először a támolygó kanalakhoz nyúlok.
Ottó Bácsi Villantói megjelenésével mindenki számára elérhető, igazán széles termékpaletta került forgalomba, neki köszönhetően végre minden helyzetre találok megfelelő kanalat.

Zimány Ferenc
horgász, túravezető
Ferinek külön köszönöm a honlap elkészítésében nyújtott segítséget!
Aki tudni akarja, hogy időnként merre hajózunk, ne habozzon, hívja fel
+36-30-498-2467vagy írjon neki pergetotura@gmail.com
Ottó Bácsi

Még "pergetőkarrierünk" kezdetén találtunk rá Ottó Bácsi Villantóira. Szép lassan megtanultuk, hogyan lehet ejtegetéssel, rángatással, pöccintésekkel táncra kelteni ezeket a szépen megmunkált vasakat.
Rengeteg emlékezetes fogást köszönhetünk Ottó Bácsi Villantóinak, így mi sosem indulunk el horgászni nélkülük, bármilyen vizet is veszünk célba.

Halvadászok
Tóth Bendegúz Márton, Tóth Gergely Szabolcs és Tóth Ákos

Ottó Bácsi Villantói szezonról szezonra hozzák a jó halakat, ezért állandó helyet vívtak ki maguknak a kanalas dobozomban. Hogy ennyire jól működnek az nem is csoda, mert hazai körülményekre lettek létrehozva egytől-egyig.
Képtelenség velük mellé nyúlni!
Kedvenceim a Lutra és a Berek.

Nagy András
horgász

Az utóbbi néhány évben nagy hangsúlyt fektettem a vadvizek horgászatára. A csukák táplálkozási szokásai is lehetnek teljesen eltérőek. Számomra Ottó Bácsi Villantói azok a csalik, amelyekkel bármilyen helyzetet meg tudok oldani.
Személyes kedvencem a Kele család, de a különböző méretű Lutra és Unka kanalak is gyönyörű fogásokhoz segítettek már hozzá.

Tomonicska Péter
teszthorgász